Lunchmeny

vecka 9  24-28 februari



Måndag   Spagetti Carbonara med riven grana padano
                    Sejryggfilé med mandelpotatismos och dillaioli samt ratatouille

                            Grekisk  sallad med vitlöksbröd

Tisdag      Biff Bourgogne med mandelpotatispuré
                    Stekt panerad vitling med skagenröra och kokt potatis
                    Kyckling Caesarsallad


 Onsdag   Kycklingfilé med ugnsrostad klyftpotatis, skysås och örtfärskost
                    Stekt lokal strömming med brynt smör och mandelpotatismos

                    Gravlaxsallad med kokt ägg    
   
                          
 Torsdag  Långbakad kryddstekt karré med friterad potatis och persiljesmör
                           Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde
                    Asiatisk sallad med kycklingspett
   
Fredag     Fläsknoisette med råstekt potatis och whiskeypepparsås
                    Sallad med lufttorkad skinka


                                                               Varje dag serveras ett vegetariskt alternativ