Lunchmeny

vecka 34  19-23 augusti



Måndag    Picata Milanese med grönlöksemulsion och basmatiris
                           Stekt rödspätta med remouladsås
                         Grekisk sallad med vitlöksbröd

Tisdag      Torskrygg med vittvinssås och mandelpotatismos
                    Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
                    Kyckling Caesarsallad



 Onsdag   Marinerad svensk kyckling med friterad potatis och basilika aioli
                           Spagetti Carbonara med riven Grana Padano

                    Gravlaxsallad med kokt ägg
                                            
 Torsdag   Nötfärsbiff med portvinsstuvade champinjoner och rostade småpärer
                     Ärtsoppa och pankaka med sylt och grädde
                     Asiatisksallad med yakitorispett                                                              
 

Fredag      Fläsknoisette med bea och råstekt potatis
                    Sallad med lufttorkad skinka
          
                    

                                                               Varje dag serveras ett vegetariskt alternativ