Lunchmeny

vecka 5  27-31 januari



Måndag   Viltskavsgryta med mandelpotatismos och lingonsylt
                    Stekt rödspätta med skagenröra och kokt potatis

                            Grekisk  sallad med vitlöksbröd

Tisdag      Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
                    Torskrygg med dillgremolata och jordärtskock/mandelpotatispuré
                    Kyckling Caesarsallad


 Onsdag    Marinerad svensk kycklingfilé med friterad potatis och grönlöksemulsion
                    Biff bourgogne med mandelpotatismos

                    Gravlaxsallad med kokt ägg    
   
                          
 Torsdag  Kryddstekt laxfilé med tabouleh och tzatziki
                           Baconlindad köttfärslimpa med gräddsås och lingonsylt
                    Asiatisk sallad med kycklingspett
   
Fredag     Fläsknoisette med bearnaisesås, bbqsås och potatissallad a´la Royal  
                    Sallad med lufttorkad skinka


                                                               Varje dag serveras ett vegetariskt alternativ