Vecka 8  18-22 februari



Måndag    Spagetti Carbonara med riven grana padano ost
                     Stekt rödspätta med skagenröra och kokt potatis
                         Grekisk sallad med vitlöksbröd

Tisdag      Långbakad karré med örtrostade småpärer
                    Torskrygg med nudel/grönsakswok och soya/lime emulsion
                    Kyckling Caesarsallad



 Onsdag   Oxbringa med pepparrotsås och kokt potatis
                           Marinerad kycklingfilé med friterad potatis och grönlöksenulsion

                    Gravlaxsallad med kokt ägg 
                                            

Torsdag   Nötfärsbiff med portvinsstuvade champinjoner och lingonsylt
                       Ugnsomelett med räkstuvning
                    Asiatisk sallad med yakitorispett                                                                
 

Fredag     Fläsknoisette med bea och råstekt potatis
                    Sallad med lufttorkad skinka och halvsoltorkad tomat

                    

                                                               Varje dag serveras ett vegetariskt alternativ