Lunchmeny

vecka 14  30 mars- 3 april



Måndag   Kryddstekt karré med råstekt potatis och whiskeypepparsås
                    Svamp pasta med färskriven grana padano ost

                            Grekisk  sallad med vitlöksbröd

Tisdag      Stekt fiskfilé med remouladsås och örtslungad potatis
                    Viltskavsgryta med mandelpotatismos och lingonsylt
                    Kyckling Caesarsallad


 Onsdag   Stekt laxfilé på norrlandsvis med mandelpotatispuré
                    Kalops med rödbetor och kokt potatis

                           Gravlax sallad med kokt ägg
                              
 Torsdag  Stekt lokal strömming med brynt smör och mandelpotatismos
                         Chipotle glacerad kotlett med potatisgratäng och ramslöksgremolata
                    Asiatisk sallad med kycklingspett
   
Fredag     Tjälknöl med friterad klyftpotatis samt brytbönor/halvsoltorkad tomat
                    Sallad med lufttorkad skinka


                                                               Varje dag serveras ett vegetariskt alternativ